پورتال همایش های دانشگاه رازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • آرشیو مقالات
  • گالري عکس
  • آیین نامه ها و فرم ها
  • لینک های مرتبط
  • سایت دانشگاه
  • تماس با ما
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات اولین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر ایران
  4. مقاله تاثیر DTT و حلال های آلی بر روی کیفیت و کمیت DNA استخراج شده از بذور غنی از پروتئین نخود
عنوان رویداد : اولین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر ایران
تاریخ برگزاری : 05 آبان ماه 1400

تاثیر DTT و حلال های آلی بر روی کیفیت و کمیت DNA استخراج شده از بذور غنی از پروتئین نخود

Effect of DTT and organic reagents on DNA quality and quantity of protein-rich seeds of chickpea (Cicer arietinum L.)
نویسندگان :

اکرم غفاری ( موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال ) , محمد رضا جزایری ( موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال ) , بیتا اسکویی ( موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال )

دانلود فایل   

چکیده

Chickpea is a legume with richness in protein. Therefore, DNA isolation of seeds with proper purity is a great challenge for any molecular studies of this crop due to its abundance in protein and carbohydrates. In this research, a chickpea seeds collection from various seed classes of candidate varieties was tested for genetic purity. Three experiments were planned to find an appropriate protocol for DNA extraction of chickpea seed. SDS based seed extraction buffer used along with, two levels of DTT (Dithiothreitol) and PVP (Polyvinylpyrrolidone) including, 2% PVP with 0.4%, 0.8% DTT and applying organic reagents including phenol: chloroform (25:24, v/v) and chloroform: isoamyl alcohol (24:1, v/v). The data pointed out that applying DTT increase DNA yield that the highest DNA concentration achieved in 0.8% DTT 0, while increasing DTT to 0.8% had an adverse effect on DNA quality. Organic reagents along with 0.4% DTT presented the best result in terms of DNA quality. Both 260/280 and 260/230 ratios were above 2 and the DNA yield was acceptable for molecular studies. As a result, using DTT can increase DNA yield in chickpea seeds but not great impact on decreasing protein residuals. Exploiting organic reagents with 0.4% DTT was efficient to remove protein residual from chickpea seeds.

کليدواژه ها

Chickpea, protein, DNA extraction, DTT, Organic reagent.

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
اکرم غفاری , 1400 , تاثیر DTT و حلال های آلی بر روی کیفیت و کمیت DNA استخراج شده از بذور غنی از پروتئین نخود , اولین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر ایران

برگرفته از رویداد



اولین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر ایران
تاریخ برگزاری : 05 آبان ماه 1400


دیگر مقالات این رویداد

  • انبارداری کوتاه مدت سه و شش ماهه و تأثیر آن بر بنیه بذر پیاز
  • مقایسه اثر دگرآسیبی اکوتیپ‌های سیاه‌دانه (Nigella sativa) بر خصوصیات جوانه‌زنی علف های هرز خرفه ( Portulaca oleracea) و سلمه‌تره (Chenopodium album)
  • آثار اقتصادی تحقیقات به نژادی برخی ارقام ذرت در تولید بذر اصلاح شده
  • Allelopathic effect of walnut leaves on germination of several weed species
  • The inhibitory effects of aqueous extract of Ferula assa-foetide gum on Lycopercsicon esculentum seed germination
  • تاثیر دو گونه باکتری محرک رشد آزوسپریلوم برازیلنس و آزوسپریلوم ایراکنز بر جوانه زنی بذر برنج رقم هاشمی
  • بررسی درصد جوانه‏ زنی و بنیه بذر ارقام گندم تحت تأثیر مدت انبارکردن
  • اثر عصاره‌ آبی زیست‌توده‌های تازه و خشک چند گونه علف‌هرز ‏غالب بر جوانه‌زنی بذر خربزه
  • تأثیر پوشش دار کردن بذر با کلرید کلسیم بر جوانه زنی بذر کلزا در سطوح مختلف دمایی و تنش شوری
  • تماس با ما


    نشانی: کرمانشاه، طاق بستان، خیابان دانشگاه، دانشگاه رازی
    تلفن: ۶-۳۴۲۷۷۶۰۵-۰۸۳
    کدپستی: ۶۷۱۴۴۱۴۹۷۱
    پست الکترونیکی: info@razi.ac.ir
    مدیر تارنما: webmaster@razi.ac.ir

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه رازی کرمانشاه می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]