پورتال همایش های دانشگاه رازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • گالري عکس
  • آرشیو مقالات
  • آیین نامه ها و فرم ها
  • لینک های مرتبط
  • سایت دانشگاه
  • تماس با ما
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات اولین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر ایران
  4. مقاله The effect of post-priming treatments on longevity enhancement of primed seeds
عنوان رویداد : اولین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر ایران
تاریخ برگزاری : 05 آبان ماه 1400

The effect of post-priming treatments on longevity enhancement of primed seeds

The effect of post-priming treatments on longevity enhancement of primed seeds
نویسندگان :

فرزاد شریف زاده ( دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران ) , آرش مامدی ( دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران )

دانلود فایل   

چکیده

While seed priming improves the physiological process of germination under adverse environmental conditions, it often reduces the viability and storage capacity of seeds of crops and industrial plants. Therefore, in this study, in the first place, the viability of primed and non-primed seeds was evaluated by accelerated aging test. The results showed that with increasing the duration of accelerated aging to five days, the survival rate of primed seeds decreased from 84 to 36% compared to the control (unprimed). Therefore, the second goal of this part of the experiment was to induce deterioration resistance and improve the viability of primed quinoa seeds under artificial aging test (temperature 40 ° C and relative humidity 76%) using heat shock treatments. Therefore, at the end of the prime period, the seed moisture content was reduced up to10% reduction and then immediately sealed in aluminum foil bags. Each package was then immediately exposed to heat-shock temperatures of 30, 35 and 40 ° C for 2 to 5 hours. The results showed that all heat-shock treatments improved the viability of primed seeds under artificial aging. The degree of induced resistance to degradation in primed seeds was highly dependent on temperature and duration of heat shock. In general, the results showed that the highest induction of viability in primed seeds under artificial aging was achieved by heat-shock treatment of 40 ° C for 4 hours. Therefore, the hypothesis of a direct correlation between desiccation tolerance and seed viability was proved in this study. Other research results which reported the effect of other post prime seed treatments on seed longevity also discussed.

کليدواژه ها

seed longevity, seed priming, heat-shock

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
فرزاد شریف زاده , 1400 , The effect of post-priming treatments on longevity enhancement of primed seeds , اولین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر ایران

برگرفته از رویداد



اولین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر ایران
تاریخ برگزاری : 05 آبان ماه 1400


دیگر مقالات این رویداد

  • Germination indices of seven samples of Camelina sativa (L.) Crantz seeds belonging to different country fields
  • تأثیر زمان برداشت بر روی غلاف، اندازه غلاف و خصوصیات بذر چهار رقم بامیه.
  • افزایش قوه نامیه بذر ماشک (Visia sativa) در اثر‌ پیش تیمار با باکتری های اندوفیت Bacillus subtilis POE26 و Stenotrophomonas maltophilia POE55
  • بررسی تنوع ریز ریخت شناسی در بذرهای اعضای قبیله Triticeae در ایران
  • اثر پیش تیمار بذر با ملاتونین بر جوانه زنی و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گیاهچه کینوا در شرایط تنش خشکی
  • اثر بیوپرایمینگ قارچ‌های اندوفیت ریشه بر بهبود صفات رویشی دو رقم بومی و اصلاح‌شده برنج(Oryza sativa L.)در مرحله خزانه
  • کیفیت بذرهای سویا تحت تنش شوری
  • ارزیابی اثرات دلينته و كركدار بودن بذور برجوانه زنی و استقرار گیاهچه در ارقام پنبه در شرایط آزمایشگاهی
  • مطالعه ی تأثیر روش های مختلف پرایمینگ بر رفتار جوانه‌زنی و رفع خفتگی بذرهای آنغوزه: با تأکید بر شرایط اعمال تیمار پرایمینگ
  • ارزیابی وضعیت مزارع بذری گندم به بیماری بادزدگی فوزاریومی خوشه
  • تماس با ما


    نشانی: کرمانشاه، طاق بستان، خیابان دانشگاه، دانشگاه رازی
    تلفن: ۶-۳۴۲۷۷۶۰۵-۰۸۳
    کدپستی: ۶۷۱۴۴۱۴۹۷۱
    پست الکترونیکی: info@razi.ac.ir
    مدیر تارنما: webmaster@razi.ac.ir

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه رازی کرمانشاه می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]