پورتال همایش های دانشگاه رازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • گالري عکس
  • آرشیو مقالات
  • آیین نامه ها و فرم ها
  • لینک های مرتبط
  • سایت دانشگاه
  • تماس با ما
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید
  4. مقاله جهش کیفی تولیدات آبزی پروری استان کرمانشاه با ایجاد صنایع فرآورده های شیلاتی
عنوان رویداد : همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید
تاریخ برگزاری : 06 اسفند ماه 1399

جهش کیفی تولیدات آبزی پروری استان کرمانشاه با ایجاد صنایع فرآورده های شیلاتی

Qualitative leap in aquaculture products of Kermanshah province with the creation of fishery products industries
نویسندگان :

مجتبی پوریا ( اداره کل شیلات استان کرمانشاه ) , عیسی بهرامی زاده ( دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان )

دانلود فایل   

چکیده

مزایای مصرف گوشت و فرآورده های حاصل از آبزیان به عنوان یک محصول سلامت محور از طرفی و پائین بودن میانگین سرانه مصرف ماهی در کشور از طرف دیگر ، ضرورت توجه به تولید فرآورده های شیلاتی را دو چندان می سازد. تولید فرآورده های گوشتی (سوسیس ، برگر ، کالباس و ...) و تنقلاتی-میان وعده ای (چیپس ، پفک ، کلوچه ، بستنی و ...) از گوشت آبزیان می تواند علاوه بر افزایش سودآوری مزارع پرورشی ، ثبات تولید ، تکمیل زنجیره تولید و توسعه پایدار صنعت سلامت محور آبزی پروری را بهمراه داشته باشد. در مراحل تولید فرآورده های شیلاتی ، بوی زحم ماهی به عنوان یکی از عوامل اصلی بازدارنده مصرف ماهی بویژه در میان شهروندان استان های غیر ساحلی ، حذف و طبقات سنی پائین و میانی جامعه به عنوان مصرف کننده های عمده فرآورده های گوشتی و تنقلاتی ، امکان بهره مندی از خواص مفید این محصولات را خواهند داشت. فرآورده های شیلاتی می تواند در مقطع زمانی کوتاه تر و بطور موثر و فراگیرتر ، مصرف سرانه ماهی در کشور و استان کرمانشاه را افزایش دهد و به تبع آن بهبود سطح سلامت جامعه را در پی خواهد داشت. عمده ماهیان مصرفی در صنایع فرآورده های شیلاتی ، ماهیان گرمابی بوده که استان کرمانشاه از مهمترین تولید کنندگان این ماهیان است. لذا ایجاد خط تولید این فرآورده ها در استان می تواند علاوه بر رونق اقتصادی منطقه ، فرصتی نو در راستای افزایش توانمندی صادرات محصولات شیلاتی و رقابت با محصولات مشابه در بازار های جهانی باشد.

کليدواژه ها

فرآوردهای شیلاتی ، آبزی پروری ، سلامت ، کرمانشاه

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
مجتبی پوریا , 1399 , جهش کیفی تولیدات آبزی پروری استان کرمانشاه با ایجاد صنایع فرآورده های شیلاتی , همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید

برگرفته از رویداد



همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید
تاریخ برگزاری : 06 اسفند ماه 1399


دیگر مقالات این رویداد

  • معرفی ژنوتیپ های برتر زیتون استان کرمانشاه به منظور توسعه باغ های مدرن زیتون
  • پهنه بندی مناطق مستعد کشت زعفران در استان کردستان
  • بررسی ویژگیهای اکوسیستمی گونه بنه و ارزش اقتصادی صمغ آن در راستای جهش تولید در زاگرس (مطالعه موردی جنگل‌های حوزه شهرستان گیلانغرب)
  • جهش تولید و توسعه احداث باغات مدرن
  • ارزیابی درجه روز رشد (GDD) مراحل مختلف فنولوژی لوبیا چشم بلبلی (Vigna unguiculata L) رقم بغدادی در شرایط آب و هوایی شهر اهواز
  • راههای جلب سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان کرمانشاه در همایش ملی فرهنگ جهادی وجهش تولید
  • بررسی عوامل موثر بر جهش توليد و پذیرش کشاورزی حفاظتی در کشاورزان
  • چالشهای پیش روی توسعه پایدار بخش کشاورزی با رویکرد نگرش بر جهش تولید ، موانع و راهکارها
  • اندیشه ها و راهبردهای امام علی (ع) در تحقق اقتصاد مقاومتی
  • مطالعه هتروزيس، پسروی ژنتیکی و برآورد پارامترهاي ژنتيكي برخي صفات مورفولوژيكي در ژنوتیپ های نخود ازطریق تجزیه میانگین نسل ها
  • تماس با ما


    نشانی: کرمانشاه، طاق بستان، خیابان دانشگاه، دانشگاه رازی
    تلفن: ۶-۳۴۲۷۷۶۰۵-۰۸۳
    کدپستی: ۶۷۱۴۴۱۴۹۷۱
    پست الکترونیکی: info@razi.ac.ir
    مدیر تارنما: webmaster@razi.ac.ir

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه رازی کرمانشاه می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]