پورتال همایش های دانشگاه رازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • گالري عکس
  • آرشیو مقالات
  • آیین نامه ها و فرم ها
  • لینک های مرتبط
  • سایت دانشگاه
  • تماس با ما
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید
  4. مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه برخی ارقام توت فرنگی در شرایط کشت هیدروپونیک
عنوان رویداد : همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید
تاریخ برگزاری : 06 اسفند ماه 1399

بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه برخی ارقام توت فرنگی در شرایط کشت هیدروپونیک

Study of quantitative and qualitative characteristics of fruit of some strawberry cultivars under hydroponic cultivation
نویسندگان :

محمد گردکانه ( بخش تحقیقات علوم زراعي و باغي، مركز تحقيقات، آموزش كشاورزي و منابع طبيعي استان كرمانشاه، سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي، كرمانشاه، ایران. ) , رحمت اله غلامی ( بخش تحقیقات علوم زراعي و باغي، مركز تحقيقات، آموزش كشاورزي و منابع طبيعي استان كرمانشاه، سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي، كرمانشاه، ایران. ) , عیسی ارجی ( بخش تحقیقات علوم زراعي و باغي، مركز تحقيقات، آموزش كشاورزي و منابع طبيعي استان كرمانشاه، سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي، كرمانشاه، ایران. )

دانلود فایل   

چکیده

به منظور تعین رقم مناسب توت فرنگی در سیستم هیدروپونیک آزمایشی به صورت طرح بلوک کامل تصادفی در 3 تکرار انجام شد. ارقام توت فرنگی شامل پاروس، کویین الیزا، سلوا، کامارسا و آروماس بودند که از بستر کشت کوکوپیت + پرلایت به نسبت (6:4) استفاده شد. صفات مورد اندازه گيري شامل عملکرد در بوته، عملکرد در هکتار، میانگین وزن میوه، تعداد میوه در بوته، درصد مواد جامد محلول و اسیدیته بود. نتایج نشان داد که از نظر ميزان عملکرد در بوته (33/585 گرم)، عملکرد در هکتار (20/70 تن) و میانگین وزن میوه (28/18 گرم) بيشترين مقدار مربوط به رقم پارس بود وکمترین مقدار مربوط به رقم سلوا بود. بيشترين تعداد میوه در بوته (00/45 عدد) در کویین الیزا مشاهده شد وکمترین مقدار مربوط به رقم کامارسا ثبت شد. از نظر درصد مواد جامد محلول بیشترین مقدار در رقم کامارسا با 21/8 درصد مشاهده گردید و کمترین مقدار در رقم آروماس با 25/6 درصد حاصل شد. بیشترین درصد اسیدیته میوه در رقم کامارسا مشاهده شد وکمترین مقدار در ارقام سلوا و پاروس مشاهد گردید.

کليدواژه ها

توت فرنگی، پرلایت، هیدروپونیک، کوکوپیت.

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
محمد گردکانه , 1399 , بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه برخی ارقام توت فرنگی در شرایط کشت هیدروپونیک , همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید

برگرفته از رویداد



همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید
تاریخ برگزاری : 06 اسفند ماه 1399


دیگر مقالات این رویداد

  • ارزيابي مدیریت مشاركت مردمي در پروژه ترسيب كربن استان مركزي «مطالعه موردی: منطقه گلچشمه شهرستان محلات»
  • جهش تولید و نقش آن در اکوتوریسم عشایری (مطالعه موردی کانون های بوم گردی فعال عشایری استان فارس
  • جهش کیفی تولیدات آبزی پروری استان کرمانشاه با ایجاد صنایع فرآورده های شیلاتی
  • امکان یابی کشت و بررسی مواد مؤثره موجود در زعفران تولید شده در منطقه جلالوند (استان کرمانشاه)
  • انتقال مجدد آسیمیلات ها به عنوان یک راهکار به نژادی جهت افزایش تولید گندم در شرایط تنش خشکی آخر فصل
  • تحلیل هنجارهای اثرگذار بر رفتار مشارکتی مرتعداران در راستای حفاظت از مراتع (مورد مطالعه: مراتع دهگلان، استان کردستان)
  • ژنومیکس و نقش آن در افزایش تولید محصولات کشاورزی
  • بررسی خصوصیات کیفی دانه کاملینا و سودمندی کشت آن برای ورود تناوب زراعی دیمزارها
  • بررسی ویژگیهای اکوسیستمی گونه بنه و ارزش اقتصادی صمغ آن در راستای جهش تولید در زاگرس (مطالعه موردی جنگل‌های حوزه شهرستان گیلانغرب)
  • جستاری در سیاست‌های کیفری پیشگیرانه قوه قضاییه در حمایت از منابع‌طبیعی
  • تماس با ما


    نشانی: کرمانشاه، طاق بستان، خیابان دانشگاه، دانشگاه رازی
    تلفن: ۶-۳۴۲۷۷۶۰۵-۰۸۳
    کدپستی: ۶۷۱۴۴۱۴۹۷۱
    پست الکترونیکی: info@razi.ac.ir
    مدیر تارنما: webmaster@razi.ac.ir

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه رازی کرمانشاه می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]