
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل زعفران کاران استان کرمانشاه به توسعه کشت در راستای جهش تولید در کشاورزی
Investigating the effective factors on the tendency of saffron growers in Kermanshah province to develop cultivation in order to increase production in agriculture بازخورد Imagetranslate.google.com › ...
نویسندگان :
زهرا کرانی ( دانشگاه پیام نور )
چکیده
رشد و جهش تولید به عنوان شعار سال از سوی مقام معظم رهبری مطرح گردید و یکی از بخش هایی که می تواند به تحقق این مهم کمک نماید بخش کشاورزی است. لذا پژوهش کاربردی حاضر با هدف بررسی عوامل مؤثر بر تمایل زعفران کاران استان کرمانشاه به توسعه کشت زعفران در راستای جهش تولید در کشاورزی به صورت توصیفی و به روش پیمایش انجام پذیرفت. جامعه آماری پژوهش را زعفران کاران استان کرمانشاه به تعداد 127 نفر تشکیل دادند که به صورت تمام شماری اطلاعات از آنها گردآوری شد. ابزار پژوهش پرسشنامه محقق ساخته بود که روایی آن مورد تأیید کارشناسان و پایایی آن از طریق آۀقای کرونباخ مورد تأیید قرار گرفت(83/0). تجزیه و تحلیل نتایج پژوهش با استفاده از تحلیل رگرسیون لجستیک نشان داد که درآمد بالای حاصل از کشت زعفران، دسترسی به نیروی کار و خرید تضمینی محصول در توسعه کشت آن مؤثر بوده است اما بالا بودن سن زعفرانکاران و زندگی در شهر بر توسعه کشت آن اثر منفی داشته است. نتایج پژوهش می تواند در جهت توسعه کشت زعفران در استان به منظور جهش تولید مورد استفاده قرار گیرد.کليدواژه ها
استان کرمانشاه، توسعه کشت زعفران، جهش تولید،فرهنگ جهادیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زهرا کرانی , 1399 , بررسی عوامل مؤثر بر تمایل زعفران کاران استان کرمانشاه به توسعه کشت در راستای جهش تولید در کشاورزی , همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه رازی کرمانشاه میباشد.