
بررسی انتقال حرارت در فرآیند انجماد گوشت با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی
Investigation of heat transfer in meat freezing process using Computational Fluid Dynamics
نویسندگان :
پگاه امیری ( دانشگاه رازی ) , ندا عظیمی ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ) , سامان محمدی ( دانشگاه محقق اردبیلی ) , نازیلا فتاحی ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه )
چکیده
هدف از مطالعه پیش رو بررسی انتقال حرارت و جرم در فرآیند انجماد لاشه گوشت گوساله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD ) است. ضریب انتقال حرارت جابجایی در نواحی مختلف در اطراف لاشه و همچنین تغییر دمای درون لاشه در زمانهای مختلف محاسبه و با مقدار تجربی مقایسه شده است. بعلاوه شبیه سازی CFD برای انتقال رطوبت درون گوشت به هوای اطراف انجام شد و نتایج حاصل از شبیه سازی CFD با نتایج تجربی مقایسه شد و یک خطای 077/0 درصد مشاهده شد. با افزایش سرعت و در نتیجه افزایش عدد رینولدز، جریان با آشفتگی بیشتری در اطراف لاشه ایجاد شد که سبب افزایش مقدار ضریب انتقال حرارت جابجایی و کاهش دمای سریع تر لاشه شد.کليدواژه ها
شبیه سازی CFD، ضریب انتقال حرارت جابجایی، انتقال رطوبت، لاشه گوشت.کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ندا عظیمی , 1400 , بررسی انتقال حرارت در فرآیند انجماد گوشت با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی , دهمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه رازی کرمانشاه میباشد.