
تحلیل عوامل موثر بر فرهنگ کارآفرینانه در مراکز خدمات جهاد کشاورزی
Analysis of factors affecting entrepreneurial culture in agricultural service centers
نویسندگان :
نیوشا اقتداری ( علوم و تحقیقات تهران ) , اکرم بیناییان ( دانشگاه رازی )
چکیده
فرهنگ اهرمی به منظور جهت دهی اعمال و فعالیتهای نیروی انسانی سازمان است که نحوه ادراک نیروی کار را از وضعیت عینی سازمان نشان میدهد و شامل طبیعت ارتباطات فرد با دیگر اعضای سازمان در فرآیند انجام کار می باشد. مراکز خدمات کشاورزی به عنوان مهمترین و اساسی ترین عنصر شبکه دولتی در انجام فعالیتهای مربوط به نظارت و ارزیابی تلقی میشود. همچنین امروزه این مراکز نیاز به مهارتهای جدیدی برای استفاده از روشهای مشارکتی دارد تا بتوانند فعالیتهای گروهی را تسهیل کرده و به کشاورزان کمک کنند ظرفیت حل مسئله خود را گسترش دهند. برای رسیدن به این تعامل گسترده نیاز به یک فرهنگ کارآفرینانه است.بنابراین هدف از این تحقیق بررسی عوامل موثر بر شکل گیری فرهنگ کارآفرینانه در مراکز خدمات کشاورزی است. این تحقیق از نوع علی – ارتباطی بوده و برای گردآوری دادهها از روش پیمایشی و از ابزار پرسشنامه استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده ها در این تحقیق در دو بخش آمار توصیفی و آمار استنباطی انجام شد و به همین منظور از نرم افزارهای SPSSو LISREL نسخه 5/8 استفاده گردید. بر اساس یافته ها، توسعه فرهنگ همکاری و نظام های ارزشی در محیط کاری با توجه به یک برنامه آموزشی جامع که فرهنگ یادگیری راتشویق می کند، امکان پذیر است.کليدواژه ها
فرهنگ کارآفرینانه، مراکز خدمات، جهاد کشاورزیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نیوشا اقتداری , 1399 , تحلیل عوامل موثر بر فرهنگ کارآفرینانه در مراکز خدمات جهاد کشاورزی , همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه رازی کرمانشاه میباشد.