پورتال همایش های دانشگاه رازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • گالري عکس
  • آرشیو مقالات
  • آیین نامه ها و فرم ها
  • لینک های مرتبط
  • سایت دانشگاه
  • تماس با ما
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید
  4. مقاله جهش در کیفیت تولیدات کشاورزی (مورد مطالعه: تشریح دستورالعمل اجرایی استاندارد GAP)
عنوان رویداد : همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید
تاریخ برگزاری : 06 اسفند ماه 1399

جهش در کیفیت تولیدات کشاورزی (مورد مطالعه: تشریح دستورالعمل اجرایی استاندارد GAP)

Leap in quality of agricultural production (Case study: Explanation of GAP standard executive instructions)
نویسندگان :

سمانه سنجابی ( دانشگاه رازی ) , کیومرث زرافشانی ( دانشگاه رازی ) , حسین محمودی ( دانشگاه شهید بهشتی )

دانلود فایل   

چکیده

با توجه به افزایش شمار مبتلایان به بیماری های ناشی از مواد غذایی آلوده در دهه های اخیر، سازمان های بین المللی همچون فائو استاندارد عملیات خوب کشاورزی (گپ) را برای تولید محصولی سالم و حفظ کیفیت و کمیت تولید را تدوین نمودند. با توجه به شعار ملی سال 1399 مبنی بر جهش تولید به نظر می رسد بیشتر بعد کمی تولید مورد توجه قرار گرفته است در حالی که می بایست در بخش کشاورزی که علاوه بر تأثیر در توسعه اقتصادی به طور مستقیم بر سلامت جامعه نیز مؤثر است به جهش در کیفیت تولید در کنار کمیت توجه ویژه داشت. به نظر می رسد استاندارد گپ در دستیابی به جهش در کمیت و کیفیت تولیدات کشاورزی نقش چشمگیری داشته باشد. از این روی هدف از پژوهش اسنادی حاضر تشریح دستورالعمل اجرایی این استاندارد است که نتیجه آن می تواند آگاه سازی هرچه بیشتر تولیدکنندگان متقاضی استاندارد گپ نسبت به روند صدور، تجدید، تعلیق یا ابطال گواهی باشد.

کليدواژه ها

استاندارد گپ، جهش تولید، جهش در کیفیت، دستوالعمل

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
سمانه سنجابی , 1399 , جهش در کیفیت تولیدات کشاورزی (مورد مطالعه: تشریح دستورالعمل اجرایی استاندارد GAP) , همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید

برگرفته از رویداد



همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید
تاریخ برگزاری : 06 اسفند ماه 1399


دیگر مقالات این رویداد

  • امکان یابی کشت و بررسی مواد مؤثره موجود در زعفران تولید شده در منطقه جلالوند (استان کرمانشاه)
  • بررسی مدل های تاب آوری اجتماعی در نظام بهره برداری خانوادگی (با تأکید بر افزایش تولید در برابر تغییرات اقلیم)
  • بررسی ویژگیهای اکوسیستمی گونه بنه و ارزش اقتصادی صمغ آن در راستای جهش تولید در زاگرس (مطالعه موردی جنگل‌های حوزه شهرستان گیلانغرب)
  • بهبود ویژگی‏های جوانه‏ زنی بذرهای زوال یافته ی عدس با استفاده از روش پرایمینگ توسط آسکوربیک اسید
  • ویژگیهای اکوسیستمی گونه بنه و ارزش اقتصادی صمغ آن در راستای جهش تولید در زاگرس (مطالعه موردی جنگل‌های حوزه شهرستان گیلانغرب)
  • ژنومیکس و نقش آن در افزایش تولید محصولات کشاورزی
  • ارزیابی اثرات کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus L)
  • نقش گیاهان تراریخته درجهش تولید
  • بومی سازی تولید عوامل کنترل آفات گیاهی، ضرورت ها و پتانسیل ها
  • راههای جلب سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان کرمانشاه در همایش ملی فرهنگ جهادی وجهش تولید
  • تماس با ما


    نشانی: کرمانشاه، طاق بستان، خیابان دانشگاه، دانشگاه رازی
    تلفن: ۶-۳۴۲۷۷۶۰۵-۰۸۳
    کدپستی: ۶۷۱۴۴۱۴۹۷۱
    پست الکترونیکی: info@razi.ac.ir
    مدیر تارنما: webmaster@razi.ac.ir

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه رازی کرمانشاه می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]