
جهش در کیفیت تولیدات کشاورزی (مورد مطالعه: تشریح دستورالعمل اجرایی استاندارد GAP)
Leap in quality of agricultural production (Case study: Explanation of GAP standard executive instructions)
نویسندگان :
سمانه سنجابی ( دانشگاه رازی ) , کیومرث زرافشانی ( دانشگاه رازی ) , حسین محمودی ( دانشگاه شهید بهشتی )
چکیده
با توجه به افزایش شمار مبتلایان به بیماری های ناشی از مواد غذایی آلوده در دهه های اخیر، سازمان های بین المللی همچون فائو استاندارد عملیات خوب کشاورزی (گپ) را برای تولید محصولی سالم و حفظ کیفیت و کمیت تولید را تدوین نمودند. با توجه به شعار ملی سال 1399 مبنی بر جهش تولید به نظر می رسد بیشتر بعد کمی تولید مورد توجه قرار گرفته است در حالی که می بایست در بخش کشاورزی که علاوه بر تأثیر در توسعه اقتصادی به طور مستقیم بر سلامت جامعه نیز مؤثر است به جهش در کیفیت تولید در کنار کمیت توجه ویژه داشت. به نظر می رسد استاندارد گپ در دستیابی به جهش در کمیت و کیفیت تولیدات کشاورزی نقش چشمگیری داشته باشد. از این روی هدف از پژوهش اسنادی حاضر تشریح دستورالعمل اجرایی این استاندارد است که نتیجه آن می تواند آگاه سازی هرچه بیشتر تولیدکنندگان متقاضی استاندارد گپ نسبت به روند صدور، تجدید، تعلیق یا ابطال گواهی باشد.کليدواژه ها
استاندارد گپ، جهش تولید، جهش در کیفیت، دستوالعملکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سمانه سنجابی , 1399 , جهش در کیفیت تولیدات کشاورزی (مورد مطالعه: تشریح دستورالعمل اجرایی استاندارد GAP) , همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه رازی کرمانشاه میباشد.